Finbesök i butiken

I lördags hade jag finbesök av Doreen Månsson som var i Linköping då hon är programledare för ”förtimmen” innan melodivestivalen.
Doreen har handlat en del av mig fast då via webshopen så det var extra kul att hon kom förbi och hälsade på!
Vagnen, åkpåsen och skötväskan är allt inköpt hos oss och är av märket Elodie Details.

1001022_10152224862534120_221229738_n

Midsommarlunch och Sommar!

Hej hopp!

Nu var det några veckor sedan vi hade midsommar men jag måste ändå berätta att jag gjorde mitt allra bästa för att ha min alldeles egna engelska version av vår mysiga midsommartradition. Lägligt till midsommar hittade jag äntligen till den svenska affären som finns vid Oxford Circus. Tala om lycka när jag fick min svenska mat levererad: kaviar, köttbullar, sill, rödbetssallad, stenbitsrom, skagenröra, ostbågar och Marabou Mjölkchoklad! Mums var det och vi dukade upp fint med svenska små flaggor i vardagsrummet. Tyvärr var vädret inte fint nog så vi kunde sitta på vår terrass. Men sedan förra veckan har sommaren äntligen slagit på stort här i London och vi har över 25 grader varje dag, äntligen! Nu ska hela juli vara toppen fint verkar det som. Här i Hampstead har vi små badsjöar i Hampstead Heath, parken som finns här, och där har vi varit och simmat flera gånger. Känns lyxigt att kunna simma i en liten mini sjö mitt i London. Har man tur och det är mitt i veckan så är det inte så mycket folk heller, speciellt inte i lilla sjön där bara kvinnor får simma. Sen har de en för bara män och den tredje och minsta lilla dammen är för både män och kvinnor. Lite roligt och typiskt engelskt.

//Hanna

midsummermidsummertable

Syskonkärlek

20130504-071246.jpg

Igår var vi en sväng i skogen.
Det utforskades, klättrades, ramlades och kastades stenar i en liten bäck.
Helt plötsligt omfamnar lillasyster sin storebror med en stor kram som varade länge (hann ju t.o.m fota).
Blir så varm i hjärtat när jag ser hur mycket mina barn älskar varandra.
Nu ska ni inte tro att det alltid är så. Här bråkas det ganska ofta också men det är då jag ska ta fram och minnas de här stunderna.

//Cecilie