Barfota utan strumpor och skor

Nu är det dags att släppa strumporna och skorna för att sen få låta fötterna få möta gräset, och få plaska i vattnet. Att få vara ute i naturen på sommaren är en underbar känsla och få ta med sig en frukost eller en middag att äta ute smakar aldrig bättre än just på en härlig sommardag. För att kunna njuta av sommarens dagar när solen är framme är det bara att plocka fram allt som finns för att skydda sig mot de farliga strålarna.

geggamoja-badklader-baddrakt-uv-50-linkoping-brandsforkids

UV-kläder tillsammans med solhatten är en bra början för utomhusdagen, sen får man inte glömma smörja, smörja och återigen smörja.. Glöm inte heller vätskenivån i kroppen och fyll på extra vid de varma dagarna.

solkräm2

Har ni inte hittat den bästa solkrämen än så låt oss presentera eco cosmetics solkrämer 50+ med 100% naturliga ämnen. Den lilla flaskan är ett solskydd för baby och barn med en pumpflaska, de andra två är solskydd med sprayflaska den ena fungerar för barn och vuxna och den andra är för vuxna med en lätt toning. Alla tre krämerna passar ansikte och kropp,  tänk på att alltid bättra på solskyddet efter bad. Dessa solkrämer är snälla för både människan och miljön då den är helt fri från kemiska filter.

 

Skydda det minsta barnet med en UV filt från geggamoja, filten kommer bli omtyckt av alla i familjen du kan exempel använda den som strandfilt, barnvagnsfilt och som amningsfilt. Den blockerar 98% av solens farliga strålar, sydd i ett tunt tyg som andas.

geggamoja-solklader-solskydd-uv-linkoping-brandsforkids

Här sitter tre små solstrålar i Geggamojas UV kollektion, klicka här för att se hela sortimentet av uv/badkläder. Ha det strålande allesammans 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s