Teaterfamiljen presenterar

MyTinyTheater57

Teaterfamiljen har för en tid sedan flyttat in i de tomma huset som inte haft någon boende på 100 år. Teaterfamiljen hittade huset tomt, ruttet och rentutav fallfärdigt men för alla i teatersällskapet fanns det inga tveksamheter, huset var deras nya hem. Huset var tillräckligt stort och framförallt tillräckligt långt bort från deras värsta fiende. Teater familjen såg deras hem och som deras scen där det fanns plats att agera efter givna manus baserat på deras gåvor, detta mina vänner var huset de väntat på.

MyTinyTheater72 (kopia).jpg

Nu ska ni få hänga med i skapelsen utav denna platsen där teaterfamiljen fick återuppta sina viktiga roller och möta naturen, djuren, vattnet och blommorna. Det är även i detta hus de skulle få sömnen, ljuset, värmen och förmågan att fatta rätt beslut.

Här är de små vackra underbara figurerna från teaterfamiljen och här hittar ni vilka gåvor de bär på.

mrs-mighetto-linkoping-poster-PoppyPå första bilden med kaninen möter ni Miss Poppy som är en blomma i en annan kostym, hon lever i jorden och är den som samspelar mellan familjen och naturen hon berättar vad vår jord verkligen behöver, ingen tvekan om att Poppy är vår viktigaste förespråkare för framtiden.

mrs-mighetto-linkoping-miniposter-lucyMiss Lucy har alltid sina djur vid sin sida när hon kliver ut på scenen, hon är konstant omringad av djur och känner sig sällan ensam, hon har även sett att alla inte har en bästa vän och sett att alla ibland skulle må lite bättre av sällskap. Det är tur att Lucy alltid vaknar upp med ett nytt djur vid sin sida och som hon delar ut till bäst behövande.

mrs-mighetto-linkoping-poster-EddaMiss Edda kontrollerar universums alla vattenströmningar och den som har direktkontakt med alla levande väsen under ytan, hon är full av skratt, bus och överraskningar vilket är bra egenskaper då hennes förmåga är väldigt ovanlig och skrämmer många.

mrs-mighetto-linkoping-poster-Hazel Miss Hazel har ett förtrollande glitter, när hon sluter ögonen lyser stjärnorna på himlen och glittret sprids som en mjuk böljande vind över världens tak. Hon styr över natten och över sömnens ro. Hazel nynnar sig igenom sin egen sömn och delar ut vila, återhämtning och väver vackra drömmar till dem som sover.

Mr Frank har en kompass strax ovanför naveln som visar vad som är rätt eller fel han kan därför ta viktiga beslut men bara en gång om dagen får han använda sig av kompassen. Från Frank kan man härleda uttrycken lita på mrs-mighetto-linkoping-poster-Frankdin magkänsla och lyssna på din inre kompass.

Mr John när han föddes tändes en ny sol på himlen. John är ljuset på dagen och mörkret på natten. Johns sol har mycket kraft som styrs med hjälp av hans tankar och lyser där det behövs. Till och med på natten finns det alltid en gnutta ljus runt John och i hans närvaro är det alltid en aning varmare.

mrs-mighetto-linkoping-poster-John

Alla underbara skapelser hittar ni som posters på brandsforkids.se 

Okej nu vet jag att detta inlägg blev långt, men bara en liten grej som ni bara inte får missa! För idag är det realese på den nya fina pekboken från Mrs Mighetto. Teaterfamiljen har fyllt deras hem med siffror i luften och delar såklart med sig av alla siffror 1-10 till alla nyfikna barn. En super fin pekbok som är såå fin!

In och se alla fina nya Mrs Mighetto nyheter och kom ihåg att öva 1,2,3,4…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s