Varmt och Kallt

Som rubriken och som vädret så lägger vi våra tankar på naturen och hållbarheten. Klean Kanteen som är ett famijeföretag har tagit fram många bra och naturliga produkter allt för att få en giftfri natur och planet.  Klean Kanteen jobbar för att användingen av engångsprodukter ska minska i världen och det vill vi också jobba mot.

klean-kanteen-vatten-flaska-thermos-barn-isolerad-linkoping-brandsforkids

Klean Kanteen introducerade den första BPA fria och återanvändbara vattenflaskan i rostfritt stål år 2004. Därefter har flaskan utvecklas och vi är helt frälsta i denna flaska. Efter den första vattenflaskan så har tillbehör och andra bra produkter utvecklas.

Hos oss hittar ni den klassiska Klean Kanteen flaskan till hela familjen. För de vuxna och större barnen passar flaskan med 532 ml, de minsta barnen har en lämplig flaska med 355 ml där väljer du mellan sippykork eller sportkork. Vi rekomenderar sippykorken till barn från ca 6 månader till ca 4 år och därefter byter du till sportkorken. Vi tipsar många av våra kunder om den lilla sippykorks flaskan som doppresent just för att flaskan är så hållbar och har en livslängd på många år, genom att bara köpa till en ny sportkorks del så fungerar flaskan hur bra som helst i eventuellt 4 år till.

Den klassiska flaskan har tidigare bara funnits för kalla drycker men nu har den fått tillökning och vi säger välkommen till den nya klassiska isolerade flaskan som fungerar till både varma och kalla drycker.  Alla flaskor kan byta huvud till de 3 olika tillbehörs delarna som är en ögelkork, sportkork och sippykork.

Och till de festliga stunderna så har vi nyligen fått in de läckra sugrören i rostfritt stål från Klean Kanteen.  För att komma till alla fantastsika produkter från Klean Kanteen klicka här.

Foto 2019-05-03 10 15 19

Nu fyller vi våra flaskor och skålar in fredagen, skål och kram från oss!

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s