Packa inför livets resa

Packa har aldrig varit det lättaste!
Man velar mellan att man har alldeles  för mycket med sig eller om man har för lite med sig, känner ni igen den känslan? Jag är den som alltid tänker att lite för mycket i väskan är alltid bra för då är man graderad men ja det har både sina för och nackdelar..

När det är dags att packa väskan som man kanske inte är mest van vid att packa inför en resa är ju helt klart den väskan som ska med till BB. En väska för att förbereda sig på det nya lilla livet som ska komma till världen.

Vi har samlat ihop en lista med superbra saker från oss på Brands for kids och även fler tips för att underlätta för dig som ska börja ladda inför din kommande resa till BB.  Ett bra första tips är att verkligen ha laddat väskan för när det väl är dags då kommer det gå fort!

 

bloggbbväskan

                             Produkterna på bilden hittar du hos oss http://www.brandsforkids.se

Necessär – Tandborste (alt tuggummi), tandkräm, ansiktskräm, Burts and Bees schampo & bodywash har allt i ett och är helt fri från gifter = det bästa för ditt barn och familjen. Burts and Bees lotion & lip balm som också är giftfria är sköna produkter för att mjuka upp kroppen, oftast blir man väldigt torr under förlossningen. Är du från början väldigt torr skickar du även med Burts and Bees olja en härlig vitamin berikad olja. Har du långt hår är hårsnoddar ett bra tips för att kunna sätta upp håret så du slipper känslan av att det är i vägen.

Handduk/Badcape – Fast sjukhusen har handdukar så är det oftast mysigare att ta med en handduk hemifrån då mjukheten är helt annan än i sjukhusens handdukar. Elodie Details har underbara handdukar i högabsorberande frotté på insidan och på utsidan ett gosig velour tyg. Denna kommer bli en favorit i badrummet framöver, handduken har en bra storlek för att linda in ditt barn i ett gosigt litet nybadat paket att omfamna.

Bebiskläder – Ta med så du har några ombyten ca 4 stycken för en normallång vistelse på BB, storlek 50 är en bra första storlek. Bodys, byxor, overaller, tossor och en liten söt tunn mössa är bra plagg att packa med. Är det vintertid satsa på någon varm overall eller en åkpåse för hemresan.

Gosedjur+Filt – Första gosedjuret är alltid det bästa, såklart en gose måste packas med i väskan och ett annat litet måste till bebisen, en mjuk härlig filt. Vi rekommenderar filtarna i bambu.

Napp – Vad mer kan inte passa bättre än att ta med nappen från Elodie Details med texten Happiness is born, de finns i flera härliga print och i storleken newborn.

Ta med dig sköna kläder och underkläder till dig själv och en amnings bh, amningsinlägg och salva för ömma bröstvårtor. Tofflor att gå runt i på sjukhuset och även ett par flip flops till duschen. Tänk på att ta med en vattenflaska du behöver all vätska du kan få under förlossningen och även efter. Lite gott snacks är en bra ide att toppa det hela med. Man vill ju såklart föreviga denna stund och skapa fina bilder och idag är det kameran i mobilen som går varmast, ta därför med mobilladdaren så att du kan fota dom små härliga stunderna som kommer när du träffar ditt kära lilla liv för första gången.

Listan på det ni hittar hos oss till BB väskan

  • Necessär                                                                103193_LS_web
  • Hudvård
  • Handduk/Badcape
  • Bebiskläder
  • Overaller/Åkpåsar
  • Gosedjur
  • Filtar
  • Nappar

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s