Pyssligt

Först och främst ett stort tack till alla fina kunder som besökte oss när vi firade 5 år, så mycket glädje och värme ni ger oss!

Nu är höstlovet här och klockan har ställts om det är verkligen höst nu och vi har en vinter som väntar på oss, så mysigt!

Vi har laddat upp med pyssel för både stora och små i butiken. Det är roliga och kluriga böcker med pyssel från Olika förlag som passar perfekt för alla lediga barn och till det har vi giftfria tuschpennor och kritor från Eko-Leko. IMG_0612

Det är ju så härligt när man varit ute i den härliga hösten för att sedan sätta sig till ro med en kopp varm choklad och duka upp pyssellådan. Eller varför inte mysa ner sig lite extra med en gosig filt och en bra bok.

För de lite större barnen som gillar att läsa måste vi ju bara  tipsa om en serie från Olika förlag, Isporten som är en spännande serie för barnen mellan 9-12 år. Boken finns i 4 delar

  • 1 Isporten – Mörkt vatten
  • 2 Isporten – Andra Sidan
  • 3 Isporten – Fångade
  • 4 Isporten – Elden

Boken har ett fint språk, man fastnar lätt in i berättelsen och kan inte sluta läsa. Olika förlag har många jätte bra böcker med bra budskap för alla åldrar, kom gärna in i vår butik på Torggatan för att hitta din favorit.

Höstiga hälsningar

IMG_0617

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s