5 år

Tjohooo, igår dukade vi upp för kalas i  båda butikerna. Tack alla kunder som besökte oss! Vi hade en toppen torsdag med er. Vi fortsätter nu kalasandet i 2 dagar till vilket betyder att ni som inte hunnit fortfarande har chansen att besöka oss, vi har ett riktigt bra erbjudande med 20 % på hela sortimentet (ej barnvagnar) och från  Mini Rodini erbjuder vi 3 för 2 på deras härliga bas kollektion. Är du dessutom sugen på att vinna en fin filt från Klippan har vi en rolig tipspromenad med 6 stycken frågor att besvara och sen är du ett steg närmre att vinna filten från underbara Klippan. Vi bjuder såklart på lite godsaker och ballonger finns till alla barn, även Doddi har blivit smyckad med ballonger och får den gosigaste 5 års kalaskramen utav bästa Cecilie och Susanne, kom och kramas med Doddi du med!

5årskalas

 

Och till alla webbkunder, idag börjar rabatten för er uppge kod Kalas5 i kassan. Gäller även lördagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s