Nygatan + Torggatan

Härliga måndag, denna vecka glänser vi lite extra då det ska planeras och bjudas in till kalas.

Som ni läste i inlägget innan så har vi utökat och fått två stycken butiker. Butikerna ligger i Linköpings city och det är på Nygatan 42 som Brands for kids första hjärta hittade hem. Nygatan är en charmig plats att vara på där du hittar så mycket fint till barnen. Vi öppnade upp portarna 2013, vilket betyder att vi har funnits i 5 årctn947_430_4900_0_0__ny. Det firar vi rejält med er kunder och bjuder in till 5års kalas den 25-27 oktober, ni kommer väl och firar med oss?

Brands for kids fick sedan äran att hitta sitt andra hjärta på Torggatan 1, ett väl inarbetat läge med varumärken som vi är så glada över att få jobba med och framförallt erbjuda er bästa kunder! Något vi älskar med vår butik på Torggatan är att vi har ett så mysigt läge, där vi delar yta med 2 företag. Vi har A piece of a cake där du kan koppla av och sätta dig skönt för att njuta av en god fikastund. Och på andra sidan har vi Blooming Design som sprider härliga dofter och färger med deras fantastiska blommor inte nog med det så toppar dom de med den snyggaste inredningen till ditt hem. Och ni kan ju inte gå miste om dIMG_7593eras finaste helgbuketter som blommar upp till helgerna. Bättre combo kan det inte bli!

 

Vi kommer såklart att kalasa till det i båda våra butiker den 25-27 oktober, hoppas vi ses.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s