ELODIE DETAILS Stockholm Stroller – Apple of my Eye

Elodie Details Stockholm Stroller 2.0, Apple of my Eye. Det senaste tillskottet i deras ambition att göra småbarnsföräldrars vardag lite vackrare. Denna modellen har ny förbättrad aluminiumram och har en totalvikt på endast 7,9 kg.

Form, finess och funktion kombineras här i en unik komplementvagn för den medvetna konsumenten. Vagnen håller högsta kvalitet och säkerhet.

De extra stora hjulparen ger framkomlighet och komfort på alla underlag – en uppskattad detalj vid shopping på kullerstensgator, på skogspromenaden eller på snömoddiga vintergator och över stadens många trottoarkanter. När det är dags att sova fäller du ryggstödet med ett smidigt enhandsgrepp. Den smarta ”Paparazzi-Suffletten” kan fällas ner hela vägen runt barnet för att skapa en skuggig och lugn omgivning. Stockholm Stroller är enkel att fälla ihop till extremt kompakt förvarings- och transportläge. Medföljer gör dessutom en specialanpassad transportbag som är perfekt vid till exempel incheckning på flyget.

Allt textil är behandlad med Dupont™ Fabric Protector, som skyddar vagnen mot smuts och gör den lätt att hålla ren.

Klicka här för att komma till produkten i butiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s