Midsommarlunch och Sommar!

Hej hopp!

Nu var det några veckor sedan vi hade midsommar men jag måste ändå berätta att jag gjorde mitt allra bästa för att ha min alldeles egna engelska version av vår mysiga midsommartradition. Lägligt till midsommar hittade jag äntligen till den svenska affären som finns vid Oxford Circus. Tala om lycka när jag fick min svenska mat levererad: kaviar, köttbullar, sill, rödbetssallad, stenbitsrom, skagenröra, ostbågar och Marabou Mjölkchoklad! Mums var det och vi dukade upp fint med svenska små flaggor i vardagsrummet. Tyvärr var vädret inte fint nog så vi kunde sitta på vår terrass. Men sedan förra veckan har sommaren äntligen slagit på stort här i London och vi har över 25 grader varje dag, äntligen! Nu ska hela juli vara toppen fint verkar det som. Här i Hampstead har vi små badsjöar i Hampstead Heath, parken som finns här, och där har vi varit och simmat flera gånger. Känns lyxigt att kunna simma i en liten mini sjö mitt i London. Har man tur och det är mitt i veckan så är det inte så mycket folk heller, speciellt inte i lilla sjön där bara kvinnor får simma. Sen har de en för bara män och den tredje och minsta lilla dammen är för både män och kvinnor. Lite roligt och typiskt engelskt.

//Hanna

midsummermidsummertable

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s