Då är vi på plats

Då är vi på plats i Linköping.
Är kaos överallt och både jag och sambon vill komma i ordning så fort som möjligt. Med två små barn är det inte helt lätt och vi får ta dagen som den kommer och försöka njuta lite av dagarna också. Vi har ju semester…
Nu har vi gjort som så att vi fixar på förmiddagen och sen gör utflykter efter lunch.

Hur har allt gått hittills då?
Allt har gått över förväntan. Den som har haft svårt att säga hejdå är jag inte barnen…

Flyttlasset gick för lite mer än 3 veckor sedan. Sen har vi bott hos min mamma i Sthlm fram till nu. Vi var tvungna att jobba så det fick bli den lösningen så att barnen kunde gå på förskolan.
Barnen tyckte självklart att det var jättekul att bo hos mormor och jag tyckte också att det var mysigt. En starkare och mer vänlig person än min mamma är svår att hitta. Som min sambo säger, hon en riktig superkvinna 🙂
Sen var det dags att säga hej då på förskolan. Där blev det en del tårar från min och fröknarnas sida. Vi har fått en väldigt fin relation och bättre fröknar går inte att få. Sen är det lite speciellt för en av fröknarna är min mammas bästa väninna så hon och jag har känt varandra sen jag var bebis.
Den sista veckan sa jag även hej då till två mycket nära vänner. Sen avslutades det med att säga hej då till min mamma… Inte helt lätt.
Så konstigt att jag blir så ledsen vi flyttar ju endast två timmar från Sthlm. Men sen har ju aldrig avsked varit min starka sida.
Barnen har tagit allt väldigt bra och speciellt sonen på snart 6 har redan fått nya kompisar.
Tänkte jag skulle skriva mer sen i ett annat inlägg om hur barnen har tagit allt.

Ha nu en härlig dag!
//Cecilie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s