Nödsituation – du kan hjälpa!

Det behövs pengar till ett barnhem i Uganda, som svenska Emma driver, och det fort!
Här kan du läsa mer på Emmas blogg.

Läs även Lotta Greys inlägg i hennes blogg Vimmelmamman.

 

4a1

Här är ett utdrag från Lottas inlägg:
”Svenska Emma Kock som bor och driver barnhem i Uganda har nu ett stort och akut problem. Lasten fylld med blöjor, leksaker, välling, sängkläder, skor, fotbollar etc har nu äntligen efter flera månader anlänt i hamn. Men tullen vägrar att släppa ifrån sig den och kräver Emma på en orimlig införselskatt på 20 000 kronor. Emma har sedan några dagar försökt prata med ministeriet om att slippa tullskatten eftersom det är pengar hon inte har samt gåvor till gatubarn som annars levt på gatan.
Den höga kostnaden kan eventuellt sänkas mot betalning till enskilda tjänstemän eller handläggare (ren korrumption) men Emma vägrar gå den vägen. Nu när containern kommit fram kostar den även pengar varje dag att ligga i hamn. Tanken är att vi, med gemensamma bloggkafter kan sprida frågan virtuell på alla våra sociala plattformar. Att vi faktisk kan hjälpa de här barnen som väntar och längtar efter sin saker och att Emma och alla de som kämpat för att fylla den här lasten kan pusta ut. Tanken på att de  inte ska få sina saker gör mig helt knäckt.”

In och läs och gör skillnad för dessa barn, alla bidrag är välkomna! Har du endast 50:- att avvara skänk, det gör skillnad!
Jag har skänkt pengar gör det du med!

//Cecilie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s