Flytta och Fixa

Nu börjar äntligen mitt liv bli som vanligt igen! Jag har flyttat, varit utan internet alldeles för länge och har saknat det där ”myset” som man inte har förrän allt känns rätt och klart. Men så häromdagen började äntligen den där härliga ”hemkänslan” komma krypande igen och jag kunde slappna av på kvällen, precis som det ska vara. Nu i veckan har vi även fått bredband och TV installerat, terrassen har skrubbats och en massa blommor har inhandlats. Jag har målat mitt gamla bord och skrubbat heltäckningsmattan flera gånger (de älskar sina mattor här i England… Vi letade med ljus och lykta efter ett ställe med trägolv men så blev det inte). Och bäst av allt, nu har värmen kommit hit till London och det var verkligen på tiden. Tittar man noga kan man se att alla träden börjar spricka ut i fingerspetsarna; löven börjar utvecklas och det är nog bara en fråga om dagar innan hela parken kommer explodera i olika nyanser av grönt. Nu ska jag börja rapportera om trender och roliga nyheter här från London! Om två veckor kommer jag hem till Sverige en sväng igen och jag kan inte vänta tills jag får klämma och känna på alla nyheter som kommit in till butiken, det ser så himla fint ut allting.

Hoppas ni alla har en trevlig helg!

//Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s