Möte med Annika Duckmark och Ocky

Jag och Annika har träffat varandra några gånger på olika bloggevent och mässor.

Kommer inte ihåg hur jag fick reda på att hon hade ett klädmärke men troligtvis så var det när jag var inne och läste på hennes blogg (den hittar ni här). När vi då stötte på varandra igen började vi prata om det.

Vad var det då med märket Ocky som fångade mitt intresse? Främst var det att för varje såld mössa skänks fem kronor till  Operation Smile. Det var givetvis en stor anledning till att jag valde att ta in märket i butiken men sen har vi testat mössorna här hemma och de är väldigt bra.
Operation Smiles (som du kan läsa mer om här) utför operationer för att hjälpa barn med ansiktsdeformationer. Dessa barn, som ofta haft problem att äta och tala och som kanske gömts undan eller stötts ut av omgivningen, har nu fått en ny chans i livet.
Köp en mössa och bidra med ett leende!

Jag frågade om leverans sker nu lagom till våren men Annika berättade att Ocky är en året-runt-mössa. Så de kom några dagar senare 🙂
De är tunna så de passar lika bra på svala sommarkvällar, på våren, under skridskohjälmen, under cykelhjälmen, ja listan kan göras lång.  Mössan är dubbelsydd utan sömmar så inget som skaver eller knögglar ihop sig.
Den har med andra ord väldigt bra passform och den största storleken kan vi vuxna ha.

Jag älskar möten med nya människor där man inser att man har så mycket att prata om.
Så var det när jag träffade Annika, vi satt och pratade om både privata saker, entreprenörsskap och nätverk. Många härlig skratt blev det. Annika är en väldigt varm och härlig person som jag är mycket glad över att ha fått lära känna.

Ha en härlig dag!
Häls. Cecilie

bildturkos.nyfogia-DSC_0741

grå.ny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s