Nyheter från ROCKFELLA

Nu börjar de efterlängtade nyheterna anlända till butiken. Först ut är Rockefella som har kläder av hög kvalité och genomtänkta detaljer. Så som ex. har de inga skavande lappar utan tvättråd etc. är istället tryckt i plagget.
Love

Jag har i ett tidigare inlägg skrivit om Rockefella jeansen som är väl använda hemma hos oss. Trots flitigt användande så finns det ingen tendens till att knäna skulle gå sönder.
Ibland kan jag höra kommentarer som ex. ”jag köper bara billiga byxor då de slits ut så snabbt ändå”. Ja, jag förstår att de slits snabbt för det är inte bra kvalité. Har testat byxor från de flesta kedjor och efter ca 3 månaders användning är de slitna och med stora hål på knäna.
Men INTE på Rockefella jeansen. De min son har är nu flitigt använda i ungefär 8 månader. Ja, det stämmer 8 månader (!). I och med att jeansen är uppvikta nertill kommer han kunna ha dem i ytterligare flera månader. Viker helt enkelt ner dem ju längre han blir. Nu är ni givetvis nyfikna på vilka jeans jag pratar om, klicka här så kommer ni direkt dit. Jag har valt slimfit jeansen till han men det finns även en vanlig modell, klicka här för att komma till dem.

Här är lite bilder på jeansen som passar både tjejer och killar:

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

 

Här är nyheterna från Rockefella:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s