Formex

Idag var det dags att bege mig till Formex för inköp till höst/vinter 2013.
Temat för mässan var ”fresh” som ska spegla en ny, modern och ljus känsla.
Det är alltid lika kul att gå på Formex-mässan inte bara för att inköp ska göras utan det är ett mecka av härliga färger, snygga produkter och senaste designen.

Men ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Barnen blev sjuka igår kväll och sambon är bortrest, det blev till att boka om inköpsmöten och planera om dagen.
Natten var tyvärr mindre rolig när jag var själv och båda barnen behövde mig. Sprang som en liten iller mellan rummen med medicin, nässpray och vatten. Gav upp ganska snabbt och båda barnen fick komma över i min säng. Långt efter midnatt lugnade de äntligen ner sig och vi kunde somna allihopa.
Tack och lov har vi en extra stor säng så vi har gott om plats för roterande barn 🙂
Nåja, nog om det. Det var bara att dricka flera koppar kaffe och ta tag i dagen.
På eftermiddagen kom min underbara mamma och hjälpte till med barnen så att jag äntligen kunde åka till Formex.
Formex mässan

Innan jag gick till mina bokade möten passade jag på att njuta av alla montrar fyllda med design, inredning och inspiration. Så mycket fint! Köpsugen är bara förnamnet! Jag måste nog starta en inredningswebbutik också 😉

Sen var det dags för möten med Geggamoja, the Brand, Rockefella och Ocky. Ocky är ett nytt märke för oss som tillverkar mössor och det kommer komma in till hösten. Kommer berätta mer om det när det närmar sig.
Ni kommer inte bli besvikna på hösten och vinterns kollektioner.

Här kommer lite bilder på olika montrar

Detta bildspel kräver JavaScript.

Och här lite bilder från min inköpsdag

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s