Söndagsmiddag avslutad

God kväll 🙂
Nu är det söndag, middagen är avslutad, barnen är nattade, vi pustar ut och helgen går mot sitt slut. Men det är alltid roligt med en ny vecka! Nya utmaningar, nya roliga möten och nya roliga kläder/artiklar som vi får in till vår butik. Vi har fått in lite nytt och roligt från märket Färg och Form. Det är ett svenskt märke som även säljer heminredningsartiklar med Ernst Kirchsteiger som frontman. Det vi har fått in är söta små halsdukar, mössor, tröjor och filtar med det gulligaste molnmotivet man kan tänka sig, designat av Gunila Axén. Här ovan kan ni se den fina designen som är på deras barnkläder, det är hög mysfaktor och bra kvalité.

En reaktion till “Söndagsmiddag avslutad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s