Happy Halloween!

Sen sist har det hänt en del. Jag har tagit hand om sjuka barn om och om igen… Jag har ställt ut mina saker på Underbara Barn-mässan i Älvsjö (vilket gick över förväntan) och jag har hunnit med att mysa med min fästman och haft Födelsedag!

Tänk att det är så mysigt att fylla år fortfarande, även fast 31 inte är så värst speciellt så är det ändå, viktigt. Min alldeles egna dag! Jag har ett helt underbart foto på min dotter som blev mer än lovligt sur för att hon inte fick blåsa ut ljusen på tårtan… Här är tre bilder från det. 🙂

Ha en rolig Halloweenkväll allihopa!

Min fina och väldigt goda kladdkaka
Den sötaste surisen i hela världen
Födelsedagsmuffins till lunchen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s